PDA

צפה בגרסא המלאה : בעיה|חבילת גרפיקה



Yuvix
23-12-2008, 15:08
יש לי חבילת גרפיקה של אנשים זזים אבל הם לא זזים
מישהו יודכ אולי איך לפתור את הבעיה הזאת?
אולי זה משהו בהגדרות של המחשב

yaronx9
23-12-2008, 15:09
יש לי חבילת גרפיקה של אנשים זזים אבל הם לא זזים
מישהו יודכ אולי איך לפתור את הבעיה הזאת?
אולי זה משהו בהגדרות של המחשב

עובד רק בפיירפוקס, לא באקספלורר ולא בכרום

Faithful
23-12-2008, 15:15
עובד רק בפיירפוקס, לא באקספלורר ולא בכרום

יש לי אקספלורר וזה עובד לי...

galr
25-12-2008, 18:22
יש לי אקספלורר וזה עובד לי...

גם לי... אבל אני החלטתי שעדיף ללא חבילת גרפיקה...

אריאל
25-12-2008, 21:02
כן?! למה?‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏

jorden4u
26-12-2008, 14:28
כן?! למה?‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏

כי אחרי קצת זמן זה דופק ת'טרוויאן...

אריאל
26-12-2008, 15:28
איך?‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎

shaked465
17-01-2009, 20:09
איך זה דופק את הטרויאן?

eliranisrael
18-01-2009, 17:23
שטויות...
יש לי אקספלורר 3 וגם 7 ובשניהם החבילה של האנימציה עובדת...
הכל אמור לעבוד...
וזה לא דופק כלום!!
ברגע שכל התמונות של כל הדברים עולים....המשחק זורם כרגיל...
זה לא מכביד עליו בכלל!
אם אתה עושה בדיקה אחרי פעם או פעמיים זה מתבטל....אז תעשה בדיקה ואז הפעלה...

fgkiller
26-01-2009, 20:25
מה שור דופק את הטרוויאן? יש לי סקין כבר מלא זמן ועובד לי הכל באקספלורר והכל סבבה אליבהבה אל תתחיל להמציא דברים:cool: