PDA

צפה בגרסא המלאה : (שאלה) איך מעלים חבילת גרפיקה לשרת טרוואין קום?



turbokingex
07-06-2008, 12:27
איך מעלים חבילת גרפיקה לשרת טרוואין קום?:confused::confused::confused:
הורדתי וגם ערכתי חבילת גרפיקה והיא אצלי, על המחשב!
תודה רבה!:)

taz232
07-06-2008, 12:40
שלך למי שאחראי אל הוספת חבילות הגרפיקה דבר אם האתר.

turbokingex
07-06-2008, 12:55
תודה רבה לך!

TroyaN
16-06-2008, 14:02
כנס לפורום שלהם ואז לתת פורום חבילות גראפיות ושם תעלה את החבילה לאינטרנט בקובץ ראר זיפ לא משנה והם כבר ידאגו להלעות אותה.