PDA

צפה בגרסא המלאה : שאלה - האם אפשר לשלב בין חבילות?



MikeCedir
10-07-2008, 16:16
האם אפשר לשלב בין חבילות?

יובל200
10-07-2008, 18:05
אני חושב שלא. אלא אם תרכיב חבילה חדשה שתהיה מורכבת משתי החבילות

MikeCedir
10-07-2008, 18:28
מרכיבים חבילה? (אם אפשר הסבר מפורט בבקשה)

יובל200
10-07-2008, 20:35
אתה יוצר חבילה חדשה שמכילה פריטים משתי החבילות לפי מה שאתה רוצה.
רק אל תשאל אותי איך עושים את זה :p

faraj
11-07-2008, 01:53
זה מה שהוא שאל

יובל200
11-07-2008, 16:37
זה מה שהוא שאל
הוא שאל "האם"
לא "איך"

galpartuk2007
14-07-2008, 10:20
אפשר לשלב בין חבילות הגרפיקה של טרוויאן קום http://travianskins.com/ אתה בוחר חבילה שכך יראה המישחק שלך לוחץ התאם אישית ובוחר את הרקע שלך