PDA

צפה בגרסא המלאה : התקנת חבילת גרפיקה



Yanivv
23-04-2008, 15:39
בהנחה שיש לי (אבל אין לי, עדיין) איך אני מתקין את חבילת הגרפיקה??

Lorka
23-04-2008, 16:31
בשרת הישראלי אין עדיין חבילת גרפיקה , אז היא מותקנת במחשב אותומטית (יכול להיות , מעט יודעים)

yosi 1
24-04-2008, 08:46
איך להתקין חבלת גרפיקה?:(

Lorka
24-04-2008, 09:59
אין חבילת גרפיקה בשרת הישראלי , הבנת ? עובדים על זה עדיין !

galdanino1
15-05-2008, 21:49
יש כבר צריך להיכנס לפרופיל ואז לחבילת גרפיקה
נדמה לי

rosen
21-05-2008, 21:10
חבילת גרפיקה זה לא אוטומטי!!!!!!!!
צריך לכתוב כתוב של תמונה ואז זה יהיה

Aluris
21-05-2008, 21:14
תקרא מה שכותבים לך, אין חבילה.

אשכול סגור.