אני מבקש, הפעם להעלות שאלות שקשורות אך ורק לזה...
למשל: מהי מהות החג? האם זה רק הדלקת נירות? ולמי איכפת ממשהו שקרה לפני אלפי שנים?!
אני מבקש, הפעם להעלות שאלות שקשורות אך ורק לזה...
למשל: מהי מהות החג? האם זה רק הדלקת נירות? ולמי איכפת ממשהו שקרה לפני אלפי שנים?!
הסיפורים שלי אני עובד על סיפור חדש! כן, כל הכבוד, וכו' וכו'
"למה אתה צריך לחשוב? אנחנו לא יכולים לשבת סתם ולעשות בודובודובודום עם השפתיים?" ~ לא מזיק ברובו, עמוד 148
האדם מנסה ליצור לעצמו עולם קטן משלו, כך שיהנה מהאשליה שיש לו שליטה מוחלטת על כל הקיום שלו, למרות שהוא יודע בוודאות גמורה שאין לו שליטה כזו.- בראדלי טרבור גריב
צפה לבלתי צפוי, והבלתי צפוי הוא הצפוי ביותר. (nermer, שם, פה, ושוב שם... חחח, עבדתי עליך...)
חברים, יצאתי להפסקה מהפורום... אני מנסה לצאת לדרך חדשה בחיי ואווירת הפורום לא מתאימה לי בשביל זה.
אם אראה שטוב לי בלי הפורום, אולי אבקר פעם בכמה חודשים, ואם אראה שקשה לי בלעדיו אני אחזור.
אלו לא היו שאלות, מי שרוצה שישאל.
"למה אתה צריך לחשוב? אנחנו לא יכולים לשבת סתם ולעשות בודובודובודום עם השפתיים?" ~ לא מזיק ברובו, עמוד 148
האדם מנסה ליצור לעצמו עולם קטן משלו, כך שיהנה מהאשליה שיש לו שליטה מוחלטת על כל הקיום שלו, למרות שהוא יודע בוודאות גמורה שאין לו שליטה כזו.- בראדלי טרבור גריב
צפה לבלתי צפוי, והבלתי צפוי הוא הצפוי ביותר. (nermer, שם, פה, ושוב שם... חחח, עבדתי עליך...)
שאלות הלכתיות או מה מהות החג?
מה שתרצה. וד"א, למי שהרים גבה, זה רק באשכול הזה.
אני לא יודע, עכשיו אני עסוק בלהבעיר מדורה מערימה של ספרי היסטוריה. סרגתי לעצמי סמיכה מכיפות, פיסת בד שכמה זקנים פעם אמרו שכדאי לשים אותה כדי לא להיכוות מהשמש. אמא ואבא שלי סיפרו לי על מישהו שקראו לו סבא רבא, אבל עצרתי אותם ואמרתי להם להפסיק להתעסק בזקנים שמתו כבר ממזמן, מה זה משנה אם הם לא חיים עכשיו?
טוב. אני לוקח איתי את חפירה ומכוש כדי לפרק איזה פסיפס שראיתי במצדה - זה בדיוק מה שאני צריך לריצוף של פינת הישיבה בבית שלי. זה היה פעם בית של מכבי אחד, אבל מה אכפת לי? הוא מת, אני חי, וזה לא משנה מה קרה פעם. הו! הנה מגילה עתיקה שבה כתובים אירועים רבים מהעבר, בדיוק מה שאני צריך כדי להדליק איתו את הסיגריה.
הלינקייה שלי
"בתור 'אדם שאכפת לו'
אתה לא באמת עושה שום דבר כשאתה בורח.
לא מועיל,
לא מזיז,
לא משנה,
ולמעשה רק הופך את עצמך ללא רלוונטי."
shaiavr
הקפצה לשימור
כי יש לו נוקיה
אבל זה בסדר, כי אני אוהב לעזור
illusion , OpticalIllusion, itamarXD, JudgementFTL, aWolfsLife, Armadilo, a Snowy Owl,
STAR OF DAVID, Zed, Emperor, Fire Kitty, Ofektupe, Anonymous
ועוד איזה 20 פחות מוכרים
~ 22/06/2017, על מנת צמצום עלויות הוכרז רשמית על הריגת הפורום ~
~ In 15/07/2017 began the slow and painful death ~
~ In 31/07/2017 a few survivors were discovered in the ruins ~
"אני אנקה אותך משה, כי אתה האוצר הייחודי שלי"
"משה לא משנה כמה פעמים תמות, אני אחיה אותך, כי אתה הגיבור שלי"
ישנם כרגע 1 משתמשים הקוראים באשכול זה. (0 חברים ו1 אורחים)