מזל טוב עידו עד 120 שנה , בריאות , אושר , עושר , כושר , אהבה , הצלחה בלימודים והגשמת כל חלומותייך .
שתמשיך להיות מנהל טוב עוזר ומקשיב תמיד אהה כן וחווה שלי !
אוהב אותך ..
דורון
מזל טוב עידו עד 120 שנה , בריאות , אושר , עושר , כושר , אהבה , הצלחה בלימודים והגשמת כל חלומותייך .
שתמשיך להיות מנהל טוב עוזר ומקשיב תמיד אהה כן וחווה שלי !
אוהב אותך ..
דורון
חלומו של כל ילד הוא להיות שחקן כדורגל או כדורסל,החלום שלי זה להיות גולני
זָכוֹר, אֵת אֲשֶׁר-עָשָׂה לְךָ עֲמָלֵק, בַּדֶּרֶךְ, בְּצֵאתְכֶם מִמִּצְרָיִם. אֲשֶׁר קָרְךָ בַּדֶּרֶךְ, וַיְזַנֵּב בְּךָ כָּל-הַנֶּחֱשָׁלִים אַחֲרֶיךָ, וְאַתָּה, עָיֵף וְיָגֵעַ וְלֹא יָרֵא אֱלֹהִים. וְהָיָה בְּהָנִיחַ ה' אֱלֹהֶיךָ לְךָ מִכָּל-אֹיְבֶיךָ מִסָּבִיב, בָּאָרֶץ אֲשֶׁר ה' אֱלֹהֶיךָ נֹתֵן לְךָ נַחֲלָה לְרִשְׁתָּהּ – תִּמְחֶה אֶת-זֵכֶר עֲמָלֵק, מִתַּחַת הַשָּׁמָיִם; לֹא תִּשְׁכָּח.
They will never forget you till somebody new comes along
עידו אתה שותף תותח, נהנה מכל שנייה איתך ושמח שפתחתי איתך!
מקווה שתצליח בהכל וכמו שאמרו " עד 120 שנה , בריאות , אושר , עושר , כושר , אהבה , הצלחה בלימודים והגשמת כל חלומותייך ."
מזל טוב וים הולדת שמח!!!![]()
נערך לאחרונה על ידי soon, 05-07-2012 בשעה 01:04
1) Always look people in the eye, even if they are blind. Just say: “I´m looking you in the eye”.
2) If you love something, set it free, unless it´s a tiger.
3) When life gives you lemonade, make lemons. Life will be all like “Whaaaat?”
4) If you get pulled over for speeding, tell the police officer your spouse has diarrhea.
5) Older black ladies make the best ice tea.
6) Watch a sunrise at least once a day.
עידו אחי מזל טוב עד 120, המון בריאות ואושר ושתצליח במה שתרצה.
יום הולדת שמח
עצה-קח יום חופש מטרויאן
עידו!
תותח אחד,מזל טוב עד 120 תמשיך להיות בנאדם אדיר..
מזל טוב יא קטין
![]()
שחקנים עכשווים:
X
שחקנים עבר:
LAST ILX-Executor
ILX-Caesar
IL4-slim
il3-Kofiko
אמן תמות בגיל 159 יאח יקר שבלב :*
מאגו
---------
ILx Serv - asaf__9 , QUDI , Mago , Don Corleone , TOYOTA ,Speedy McQueen,Tragedy , Trauma
[יום חמישי 30 מרץ 2017 18:25] איתמר: אתה חייב לי בסביבות ה300 שקל
[יום חמישי 30 מרץ 2017 18:26] Burger.Chips: רק המגף הייחודי שהבאתי לכם שווה יותר
[יום חמישי 30 מרץ 2017 18:26] איתמר: פחות השבועה הייחודית והשמדה טוטאלית של החשבון אנחנו נשארים על 299 לפחות
מזל טוב....
מדריך-סיסמאות בטוחות|מדריך לטרויאן-גאלים- שרת רגיל-גירסא T4 |מדריך לטרויאן-רומאי-גירסא t4 שרת רגיל| מדריך לטרויאן-טאוטונים-שרת רגיל-גירסאT4 | מדריך לטרויאן-גאלים-שרת רגיל-גירסא 3.6 | מדריך לטרויאן-טאוטונים-שרת רגיל גירסא 3.6| אתר העזרה [החדש] של טרויאן | סימולטור קרב מורחב.
לפניות , בקשות, הערות או הארות אני הכתובות.
ישנם כרגע 1 משתמשים הקוראים באשכול זה. (0 חברים ו1 אורחים)