אז התאספנו אצל שרון בערב חנוכה לדראפט.
נוכחים: אני, שרון, אפק, ז'אק, קוקי, אסתי, אלה ואיתמר.
ההוצאה: Battle for zendikar שהיא מדהימה.
ומלא בוסטרים. יצאתי עם 5 בוסטרים ומרוצה בהחלט.
הגעתי כשאני מכיר את ההוצאה ואין לי שמץ של מושג איזה דק אני רוצה לבנות.
אבל ברגע שפתחתי את הבוסטר הראשון, היה די ברור שאני צריך לבנות דק אלדרזי, שזה משהו שמזמן רציתי. שלום לאולאמוג, היצור הכי נהדר שיצא לי לשלוף, בחור מקסים וקצת רעב
עולה 10,סטטוסים של 10/10 וכשהוא נכנס אני מוציא 2 קלפים לבחירתי. כשהוא תוקף, המגן זורק את 20 הקלפים העליונים מהחבילה, החוצה ל Exile.
אה, הוא גם קצת בלתי ניתן להשמדה. לא חסין לחלוטין, אבל במצב טוב.
אז המשכתי לפי הקו הזה, כשברור לי שיהיו לפחות 2 דקים נוספים של אלדרזי, מה שמסבך את הבחירה.
אלדרזי הם גדולים, מפחידים ודורשים המון מאנה, הם גם יודעים איך לספק אותה.אז מאנה: 
בתור מאנה היא עובדת, אני יכול להקריב אותה כשנכנס קלף חסר צבע עם עלות 7 ומעלה, ולחפש יצור חסר צבע בחפיסה, לחשוף אותו ולקחת אותו ליד. נחמד. סתם עובדה, אלדרזי הם חסרי צבע, גם אלו שיש להם עלות מאנה מצבע כלשהו. משהו עם עלות 7 ומעלה? בשביל זה משחקים אלדרזי.
לקחתי 2 כאלו. שמשחקים אלדרזי, עלות של 5 מאנה נשמעת זולה לפתע.

תוספת של 2 מאנה? צעד קטן נוסף
צריך גם להסיר קלפים ל Exile, למשל ככה:

וזה נדרש מאחר ויש גם יצורים כאלו:

עולה 5, והוא מאפשר להחזיר ליריב קלף מה Exile לבית הקברות, תמורת הנדיבות הזאת, אני מקבל 3 טוקנים של 1/1 ויש להם 2 תכונות חשובות:
- אפשר להקריב אותם
- מקבלים על זה מאנה אחת חסרת צבע
יש לי כמה דברים בסגנון, שנועדו להשריץ טוקנים. חלקם יצורים, חלקם אפילו לא.

אז אמרתי שמדובר ביצורים גדולים? התכוונתי לדבר כזה
Ulamog's Despoiler

יצור שעולה 6 מאנה ל 5/5, יותר מלהיב זה כשהוא נכנס, אני מחזיר ליריב 2 קלפים מה Exile והוא יצור של 9/9, בעלות של 6 מאנה
ויש גם יצור גדול וחזק שגם מביא לי חיים.

אבל כשיש יצור של 8/9 Trample, זו מפלצת.

ואולאמוג עצמו כמובן, 10/10 זה יעיל גם בתור כוח גס שבלתי ניתן להשמדה. וגם למי שפספס, אם שחקנית אמורה לשלוף או לזרוק קלף מהחפיסה ואין לה, היא הולכת הביתה.
(כמובן שזה קרה רק לשרון נגדי. וללכת הביתה במקרה שלה זו רמאות.)
מאחר וטיטאן כבר יש לי, אספתי גם נוכחות של טיטאן לדק

חושף יצור חסר צבע, מסיר יצור שהכוח שלו שווה או פחות מהקלף שחשפתי. 3 מאנה, מסיר מפלצות עם אחריות!
תוך כדי שאני אוסף דברים כאלה, יצא לי קלף שהייתי חייב לקחת, אפילו שעוד לא היו לי אדומים לדק, למעשה העברתי אדומים קדימה עד אז.

ההיגיון פשוט: כל קסם שאני מכוון אליו, משוכפל בעבור כל יצור שלי! כן, כמו שזה נשמע.לא צריך הרבה דברים מיוחדים.
אפשר להוסיף +2/2 לכל היצורים שיש לי, תמיד טוב

אפשר גם לעשות את הדבר הבא

חסמת? והופ כל התוקפים מקבלים 3/0 ו First Strike, את מי אתה חושב שאתה חוסם?
בהתחשב בגודל המגוחך של היצורים שלי, אפשר גם לנצל את זה
כל היצורים שלי נלחמים בכל היצורים שלך. אתה ואיזה צבא בדיוק?
יש עוד כמה, אבל זה המנוע שאיתו שיחקתי. הפסדתי לאפק ולז'אק האויב האכזר.
לאחר הדראפט קיבלתי את From Beyond מז'אק תמורה להידרה שלא רציתי

מזרקת מאנה, מה גם שטוקנים זה תמיד שימושי. אחרי שצוברים מספיק, אפשר להקריב אותו תמורת אלדרזי מהחבילה ליד.
היה נהדר, עשינו טקס פגאני נחמד שבו הקרבנו סופגניות לאור נרות. אלה דאגה לכיבוד ממש טעים והייתה גם פיצה איפשהו. זה לקח קצת זמן כל העניין הזה של הדראפט ואוכל. חזרנו רעבים אך מרוצים.
נגד איתמר לא שיחקתי. הלך לישון את שרון כאמור שרדתי, אבל היא התישה אותי כל הדרך לניצחון. אלה ואסתי סבלו מהיותי בר-מזל, מה שהיה מזל כפול, כי הדק של אלה זה אחד שכדאי לנצח מהר...
קוקי התנגד בתוקף. אפק וז'אק הכריעו אותי, לא היה חכם לשחק נגדם ראשונים...