ערב נחמד+ חברי קהילת פורום טרוויאן שחזר לתחיה
אז ברצוני להמשיך מסורת נחמדה של סיכום היום ה-22 , יש להדגיש שכל מה שיאמר פה בגדר הדעה האישית שלי ואני הולך לדבר
על שחקני מפתח וצדדים חשובים בשרת , אשמח שתאירו את עיני במקרה ואטעה ואשמח לקבל ביקורות בתגובות.
מקרא בריתות :
P94- ,,,
Balagan - ,,,
שכונה - ,,,
pepsi - ,,,
קצת פרטים טכניים של השרת :
שחקנים רשומים: 516
שחקנים פעילים: 415
מתוך הרשימה המכובדת יש לנו
167 רומאים
142 טוטאנים
ו206 גאלים
TOP20:
השחקנים הגדולים ביותראז אחרי כל הפרטים ה"טכניים" (/הכללים) נתחיל לדבר
שחקן(ים) ברית אוכלוסייה כפר 1. Snufkin P94 1470 4 2. Miki9288 pepsi 846 3 3. Yokozuna Balagan 799 3 4. one piece Balagan 789 3 5. Jashobeam lasts 787 2 6. Golden Royal Balagan 766 3 7. Addiction שכונה 756 3 8. Psychopath Psycho 739 3 9. Trump Balagan 729 2 10. Andy שכונה 721 2 11. Gaul שכונה 688 2 12. zero-d שכונה 659 2 13. asaf300 שכונה 655 2 14. Syndrome P94 614 2 15. xuxu pepsi 614 2 16. Rooloo Balagan 603 2 17. CrazySos pepsi 597 2 18. Master P94 594 2 19. susus456 P94 A 582 2 20. בונבון pepsi 572 2
על שחקנים חשובים וצדדים בשרת.
Snufkin - חשבון טואטון טופ1 , מנהל צד P94 , בחשבון יושב לו צוות לעניין , פתחו בפער מכל הבחינות בשרת ומובילים מכל הבחינות , בין אם לייסד כפר 3 ראשונים ולקחת נאות ראשונים , בזיזות מה שמראה על חשבון עם זמינות גבוהה ניסיון וזהב כמובן.....
בעלי 4 כפרים כפי שהיה ניתן היה להבין , קרופר 150 אי שם ברביע (-,-)
מנהלים את הצד P94 שעליו נדבר בהמשך .
ייסדו קרופ 150% באזור (-,-) , מחזיק ב100 אחוז יבול כרגע בקרופר.
*פרט חשוב השרת ייסדו כפר 4 ביום ה22 פעם ראשונה ... *
מצב שדות משוער בקרופר 11-12.
Miki9288 - גם חשבון טוטאני מדורג שני בשרת בו משחק מיכאל ( לפי מה שידוע ) מנהל הברית (/הצד) (תקראו לזה איך שתרצו) pepsi , נמצא בערך עם החברה בטופ 10 שצמודים אחד לשני מבחינת התושב (לא שזה כ"כ מעניין... ) ,ייסד קרופר 100% (בחירה קצת תמוהה לדעתי עם כל הזהב שנשפך ) צמוד לאזור האפור ב (+,0) בעל 3 כפרים , מחזיק ב50% יבול בקרופר כרגע , בוזז למופת (ממש צמוד ל snufkin ).
מצב שדות משוער בקרופר 10-11.
one piece - עוד חשבון טוטאני (לי אישית נמאס מהטוטון הזה) , מדורג רביעי בשרת , בחשבון יושבים צוות עם ניסיון שכנראה הולך להרעיד את השרת , מנהל צד Balagan, פחות בולט בעניין הבזיזות ייסדו קרופר 125 באזור ה (+,+) במרחק משבצת מהסטארטר במקום אסטרטגי מאוד (נראה שישמש יתרון בהמשך) , מחזיק ב50% יבול כרגע בקרופר ולפי הפרופיל נראה כי שותפ/י החשבון חובבי אנימה.
Trump - חשבון רומאי (סוף סוף !) , מדורג תשיעי בשרת ונבחר בכדי להסיר ספק שהTOP10 מורכב מטוטאנים , עוזר מנהל בצד Balagan ונראה שמשמש תפקיד מאוד משמעותי וחשוב בצד , בחשבון יושב פנתר ורוד שחזר מפרישה ועוזרו הנאמן , ייסד קרופר 150 קצת יותר רחוק באזור ה (+,+) וזה לא מה שמנע ממנו להחזיק ב100% יבול .
אז אחרי שדיברנו על שחקנים מרכזיים בשרת נעבור קצת לדבר על הבריתות(/הצדדים) בשרת :
P94- ברית חברים שנראה שיושבת קצת מבולגן , יש בה כמה שחקנים בודדים בסך הכל והרוב הגדול נמצא בברית בת שלה P94 A , נראת כמו ברית הגנות די רחבה שגויסה מכל רחבי המפה נראה שעם ניהול נכון יצליחו להנפיק כמות הגנות נחמדה לאוצרות....
Balagan- ברית שהתחילה כברית של ממש כמה שחקנים בודדים שכרגע כולם נמצאים בטופ השרת , החליטו לפתוח גיוסים ולגייס בעיקר מ (+,+) אבל גם גיוונו , שוב פעם ברית הגנות שעם ניהול נכון יצליחו להנפיק כמות הגנות מכובדת לאוצרות.....
שכונה- על שחקנים מהברית כמעט ולא דיברתי או הרחבתי כיוון שביינתים, לא ככ בלטו והראו משהו מיוחד ...
נראת כמו ברית חברים קטנה יחסית שנכנסו מאורגנים מאוד , התיישבו להם אי שם רחוק ב (+,-) יחסית קרוב לפלא ב (100,-100) .
pepsi- מדובר בחבורת שחקנים שפשוט גייסו בתחילת השרת את כל מי שרצה להצטרף וניתן לראות בימים האחרונים נתחילים להילחם אחד בשני , עם בריתות שהיו בהסכמים איתם , ולאט לאט להפתרק לגמרי, נראה שאם ההנהלה לא תשים דגש או מטרה לשקם את מה שהולך שם בקרוב מאוד פשוט יתפרקו לגמרי...
*הסטיסטיקה נערכה מחדש בשל בקשת אחד החשבונות שייסד בערך שעה אחרי הסיכום כפר 4 ועשה הסיטוריה שאפו *
אני הייתי לירן משחק בשרת באחד החשבונות , יש כאלה שיודעים בהמשך אחשוף למי שלא יודע , אשמח לתגובות , תיקונים וביקרות ושיהיה שרת מהנה