אתם יודעים בדיוק איפה שיחקתי, אני לא מגלה לכם עכשיו כדי שלא סתם תורידו אותי עם ההאמרים שלכם.
שים לב, הוא אתכם. קטע? לא נראה לי. כל מי שמגיב פה חוץ ממני הוא או טראמפ, או ששני השותפים שבone piece שהולכים אחרי טראמפ בכל גחמותיו, או עוד מישהו מהברית שלכם. צירוף מקרים? לא נראה לי. אז תמשיכו להלל את עצמכם ולהתהדר בנוצות שלא שלכם.
נערך לאחרונה על ידי eladking, 10-07-2017 בשעה 13:44
"רק שני דברים הם אינסופיים בעולם, היקום והטמטום האנושי. ולגבי הראשון, אני לא כל כך בטוח" (איינשטיין)
הומוגובלין למי שמכיר
אני אוהב אנשים שמדברים במילים גבוהות כדי להוכיח עליונות. מאוד. באמת אומר עלייך המון.
בחשבון שלי, וחבל שאין לי מושג איך לצלם מסך על כל דפי ההצעות שלי יש 3 עבודות אומנות שנקנו מתחילת השרת. לא 2, 3. עלית עליי.
אם ממש תתעקש אני אדאג שמישהו יצלם.
אתה ממשיך להמציא ולשקר, זה מוציא אותך מאוד קטן. כי יש לי הוכחות חמוד. בניגוד אלייך שמדבר באוויר.
IL1- Trump
עוד מתקופת הפנתרים
דניאל אמר ששיחקתי איתו, זה היה בצד ולא בשחקן... בינתיים אנחנו לא עובדים על אף אחד, כל הצד שלנו לא הכניס את כמות הזהב שיש לסנופקין, אז על זה אתה לא יכול להתלונן.
למה שנוריד אותך עם ההאמרים שלנו? אין לנו סיבה לשמור טינה
אנחנו פירקנו שחקנים שלכם - אתם פרשתם. איך שלא תסובב את זה זה יהיה הסיבה העיקרית שבגללה פרשתם. הצד שלנו הוביל עליכם בכל קנה מידה לדעתי גם כי פשוט לא התארגנתם טוב
דרך אגב, אני שיחקתי בgolden royal ופרשתי מהסיבות האישיות שלי (אם חשבת שאני לא מזהה את עצמי)
ואני ממש אבל ממש לא הולך אחרי טראמפ
חח אתה רציני עכשיו?
היחידים בשרת שמכניסים זהב בכמות גדולה בשרת הזה אלה הטופ 3 שזה יוקוזונה, זירו-די וסנופקין. ואיזה קטע?! אף אחד מהם לא חלק מבלאגן.
החשבון שלי מתקיים ממאות בודדות של זהב שזה כמות מזערית ביחס למה שראו פה בשרת אפילו מחשבונות שמחקו כבר מזמן. (ייקח לי 4 חודשים להגיע לכמות הזהב שמיקי בזבז על עבודות אומנות בימים הראשונים, משוגע פשוט..)
הלנקייה שלי
אם אני אתחיל להכניס פה משתמשי עבר.. זה פשוט יהיה ארוך מדי. אז אני אתחיל מ-2017
ILX22 - EvyaGreat
משוגע פה.. משוגע.
IL1 - Rooloo
צוות וואן פיס לא קנה עבודת אומנות אחת כל השרת, אם דניאל יוכל לצלם שתראה ותרגיע את עצמך נצלם
ישנם כרגע 1 משתמשים הקוראים באשכול זה. (0 חברים ו1 אורחים)