תקשיב, אין לי כוח לריב איתך, מילא היה מישהו ניטרלי אבל באמת........
ואני מדבר במילים גבוהות כי ככה אני מדבר, תשאל מישהו שמכיר אותי, גם ביום יום. אין קשר לעליונות. אם כבר, אתה זה שמנסה כל האשכול הזה להוכיח עליונות, שאתה מלך השרת וכו' וכו'. אני לא משקר, אני גם משחק ישר, לא כמוכם וone piece שאפילו לא עבר שבוע מתחילת השרת וכבר ניסו להסתנן כמרגלים אל p94. אז אל תדבר איתי על שקרים ורמאויות.
"רק שני דברים הם אינסופיים בעולם, היקום והטמטום האנושי. ולגבי הראשון, אני לא כל כך בטוח" (איינשטיין)
הומוגובלין למי שמכיר
הוא לא אמר לרגע שהוא מלך השרת, הוא(וגם אני) פשוט לא מבינים איך שאנשים מפסידים פה, אין יכולת פרגון בשיט
אומרים שהכל קרה והוביל לקריסת הברית, חוץ ממה שהצד השני עשה, שאין קשר בכלל, מנסים להוציא את מה שעשינו כאילו כלום לא קרה
ואז באים ומנסים לספר פה שלא היו מריחות ולא מבצעים, מזכיר לי עם אחר שחי בארץ הזאת ועושה דהלגטימציה ברורה פה
"רק שני דברים הם אינסופיים בעולם, היקום והטמטום האנושי. ולגבי הראשון, אני לא כל כך בטוח" (איינשטיין)
הומוגובלין למי שמכיר
ואני כבר כתבתי שרק בגלל התקיפות הדבר נפל
הרי לאף אחד לא אכפת אם משהו לא עובד, עד שלא מרגישים אותו
תגיד לי אתה
לא היינו תוקפים, הייתם ממשיכים ברגיל, הייתם צריכים ניהול? הייתם צריכים עזרה? הייתם צריכים הנהלה תומכת ועוזרת? הייתם מרגישים שאין היענות 24/7 מכל חברי הברית?
אני לא יודע מה וואן פיס עשו ואני לא העורך דין שלהם, אל תגיד לי אתה שחקן מלוכלך כי שחקנים א ב ג ז עשו ככה וככה.
זה לא עובד ככה.
אני לא מלך השרת, לא אמרתי את זה מעולם ולא אגיד את זה. יש שחקנים הרבה יותר טובים ומחושבים ממני.
אני בסך הכל פה כדי להעביר את הזמן לפני הגיוס. אל תוציא מהפה שלי מילים.
לגבי מה הפיל את הברית, התשובה ברורה לכולם. רק לפני שבוע הברית המפורקת שלך הוציאה מבצע על רן 1...
אבל נו בסדר. אתה יכול להישאר בשלך בעוד שלכולם התשובה ברורה. התסכול של ההנהלה אחרי כל המבצעים שלנו
עליכם וחוסר הענות גרם לפירוק. ויש לי mm שנשלחו לחברי הברית שמוכיחים את זה.
דבר אחרון, השחקן שאתה משחק בו כרגע. ברור שזה לא המוגלובין, הרמת שחקן פח ואז עזבת והצטרפת לשחקן אחר מהברית.
אני חושב שאתה עדיין מחפש את הסטרטר שלך לא? לדעתי יש לו שם של מתאבק כלשהו בזה הרגע.
נערך לאחרונה על ידי dsa, 10-07-2017 בשעה 16:23
IL1- Trump
עוד מתקופת הפנתרים
לדעתי אתה טועה, אבל אתה מוזמן. חוץ מזה, הרמתי שחקן יחסית בסדר, שלושה כפרים בלי זהב, ואז עזבתי. ממש לא שחקן פח. אתה לא יכול לכתוב דברים שאתה לא יודע עליהם. זוכר? אתה אמרת לי את זה. בדיוק אותו דבר. לגבי המבצע על רן1, זה היה מבצע בשלהי הברית, שהייתה כבר בדרך לפירוק. זה היה מבצע שאלה תכננה, לא כל ההנהלה, ואלה עזבה זוכר? ואז הברית התפרקה. היא לא התפרקה רק בגלל התקיפות שלכם. אל תחמיא לעצמך
הומוגובלין למי שמכיר
הברית לא התפרקה ברגע שאלה עזבה. היה מנהל נוסף. אותו מנהל ניסה להגן על מישהו שהיה מותקף וקיבל 0 הענות,
פרסם mm כועס ופירק את הברית.
אנחנו פשוט בחרנו מטרה ותקפנו, חבל על כל הפייקים כי בכל מקרה אף אחד מכם לא עזר אחד לשני.
השחקן שהרמת היה ברמה מאוד נמוכה גם ביחס לשחקנים ששיחקו בלי זהב אצלי בברית. יכול להיות שלא היה לך זמינות,
לא אומר עלייך משהו. השחקן היה לא טוב . עזבת אותו ועברת לשחקן אחר שלא הצלחתם לשמור לו על הסטרטר.
חבל![]()
נערך לאחרונה על ידי dsa, 10-07-2017 בשעה 16:38
IL1- Trump
עוד מתקופת הפנתרים
ישנם כרגע 1 משתמשים הקוראים באשכול זה. (0 חברים ו1 אורחים)